Contact of adverteren

Aan mijn lieve bezoekers en collega-bloggers
 
Wil je me iets vragen? Of heb je een leuk idee voor een nieuw artikel? Of heb je een opmerking? Iets dat kan verbeteren? Stuur me gerust een mailtje via phantomoffashion@gmail.com
 
 
Aan bedrijven, merken, webshops en PR-bureaus


 • Advertorial:
  Dit is een betaald artikel waarin ik vertel over uw bedrijf, website of webshop. Ik kan er een informatief artikel van maken, puur om mijn lezers te informeren, maar ik kan er ook een persoonlijk artikel van maken waarin ik mijn mening geef over uw bedrijf of website. In het artikel kan ik foto's laten zien of een overzicht maken van mijn favorieten.

 • Review:
  U kunt er ook voor kiezen om me producten toe te sturen om te testen. Hier sta ik altijd voor open, ik vind het ook erg leuk om bijvoorbeeld beauty-artikelen te testen en te reviewen. Doordat ik één of meerdere product(en) van u krijg is dit niet betalend.

 • Winactie:
  Mijn bezoekers vinden het altijd erg leuk om mee te doen met een winactie, en ik vind het altijd erg leuk om iets te mogen verloten onder mijn bezoekers. Als u het leuk vindt om iets beschikbaar te stellen voor een winactie, maak ik hier een post van met informatie over uw website/webshop en het item dat gewonnen kan worden.

 •  
  Dit kunnen we allemaal samen bespreken, voor meer info contacteer me phantomoffashion@gmail.com
   
   
   
   


  Geen opmerkingen:

  Een reactie plaatsen